Campagne: Swagger Wagon

By May 7, 2010Advertisement, Merken

Het is de meeste mensen denk ik wel opgevallen dat Toyota de laatste tijd niet al te positief in het nieuws is gekomen. Iets met het gaspedaal of het remsysteem ofzo, details. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de commercial in Nederland op de radio gedurfd maar wel eerlijk vond “laat ons het vertrouwen herstellen”.

Swagger Wagon

Maar om alle ellende te vergeten, heeft Toyota de campagne “Swagger Wagon” gelanceerd. Een – naar mijn mening – geniale campagne waarbij een ‘doorsnee’ gezin gevolgd wordt als in een real life serie, waarbij paps en mams uitgebreid over zichzelf mogen vertellen. Daarnaast hebben ze ook een hele vette hip hop track gemaakt.. Om mijn collega te citeren: “Never thought I would say the words cool and Toyota in the same sentence”. Kijk ook zeker even de andere films op de YouTube brand channel!

YouTube Brand Channel
Facebook Page

dortland

Author dortland

More posts by dortland