Mobielloos.. Heb jij het nodig?

By February 26, 2014Nieuwe Media

Las het eigenlijk te laat. Veel te laat. Maar aan de andere kant heb ik er natuurlijk ook niet echt een goede reden voor nodig, zou het gewoon eens moeten doen. Ik heb het over mobielloos zijn. Afgelopen zondag was het op initiatief van Ben mobielloze zondag. Hoewel er voor mijn gevoel niemand aan mee heeft gedaan (ik struikelde zondag over de whatsappende mensen) heeft het idee toch wel iets bijzonders. Ik speel al ontzettend lang met het idee om eens een tijdje zonder mobiel door te brengen. Een week. Een weekend. Desnoods een dag. Gewoon weer even helemaal terug naar toen. Of beter gezegd, naar het nu. Het lijkt me heerlijk om een tijdje compleet offline te zijn. Bijna vergeten hoe dat voelt. Het kan ook toch niet helemaal goed zijn dat ook wanneer er helemaal geen belletje onze kant op komt, we toch ons mobieltje voelen trillen? Dus de grote vraag.. Ben jij voor een mobielloze dag of heb je dat niet nodig?

dortland

Author dortland

More posts by dortland