Timehop – Begin de dag met een lach

By March 10, 2013Apps enzo, Nieuwe Media

Korte blogpost, maar dit moet ik gewoon even delen. In het digitale en o zo sociale tijdperk waar we in leven mis ik vaak een stukje reflectie. Er even bij stilstaan hoe je digitale sociale leven verloopt, wat je hebt geroepen in het verleden. Wat dacht je toen en hoe verhoudt zich dat tot je huidige situatie? Nou, voor dat stukje reflectie is er nu de ideale tool. Ik gebruik hem al een tijdje, maar vind hem wel echt de moeite waard om eens te checken: Timehop.

Wanneer je deze applicatie download, meld je je aan bij de verschillende sociale media die Timehop ondersteunt. Timehop kijkt vervolgens elke dag wat jij op die specifieke dag in de geschiedenis geschreven hebt op de sociale media. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het stukje reflectie bij mij vooral is omgezet in verbazing over wat voor onzin ik heb uitgekraamd door de jaren heen, maar ik lig elke ochtend wel weer in een deuk als ik een uitspraak lees die blijkbaar 3 jaar geleden op die dag is gedaan. Sommige mensen zeggen; begin de dag met een lach. Ik zou zeggen, begin de dag met Timehop. Komt uiteindelijk op hetzelfde neer 😉

dortland

Author dortland

More posts by dortland