Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dortlog | February 18, 2018

Scroll to top

Top

One Comment

Veel plezier met je aankoop! - Dortlog

Veel plezier met je aankoop!
dortland
  • On December 7, 2014
  • http://www.laurensdortland.nl

Een rare uitspraak eigenlijk. Althans in sommige gevallen. Het hoort er natuurlijk een beetje bij en het is allemaal wel klantvriendelijk enzo. Maar toch. Ik heb het over de uitspraak: veel plezier met je aankoop. En elke variant daar op.

Vandaag was ik bij de Apple store in Amersfoort (ok, het is geen officiële Apple store, maar je snapt wat ik bedoel) om een beschermfolie op mijn nieuwe iPhone te laten zetten. Bij het overhandigen van het bonnetje zegt de jongedame die me hielp: veel plezier ermee! Toen dacht ik ja, dat is wel een tikkeltje vreemd. Het is niet zo dat ik samen met mijn folie’tje ga wandelen in het park, huppelen over de heide of samen een spaghetti sliert opeet, zoals dat hoort als je verliefd bent en pasta eet. Verschrikkelijk onpraktisch, maar iedereen kan in ieder geval zien dat je het goed voor elkaar hebt. Anyway, echt plezier gaan we samen waarschijnlijk niet beleven. En echt eye-candy kunnen we het ook niet noemen. Dat je ergens komt, je telefoon tevoorschijn haalt en iemand vraagt: “Hé! Nieuw folie-tje? Looking goooddd!” Dus het levert je ook geen plezier op vanuit het status-oogpunt.

Zullen we dus gewoon afspreken dat we niet bij elke aankoop iemand plezier met de aankoop in kwestie toewensen? That’ll be great. Veel plezier met je paracetamol!