Boekreview: Sex, Blogs & Rock ‘n Roll

By September 2, 2011Nieuwe Media, Review

Ik maak er geen geheim van dat ik het leuk vind om te schrijven en dus ook om te bloggen. Doe het alleen te weinig en dat is wel jammer. Daarom werd ik ook getriggerd toen ik het boek van @ejpfauth tegenkwam: Sex, Blogs & Rock ‘n Roll. Na het doorspitten van zijn weblog Dutch Problogger heb ik hem dan ook op mijn Bol.com verlanglijstje gezet en kreeg hem vorige week binnen. Het heeft me slechts een paar treinreisjes naar Amsterdam gekost om het boek vandaag na de laatste pagina dicht te slaan.

Spannend Jongensboek

Het is een heerlijk boek om te lezen. In dit boek vertelt Ernst-Jan hoe het bloggen hem heeft gebracht waar hij nu staat, chef Internet bij het NRC Handelsblad. Alle spannende verhalen en avonturen die worden beleefd met Internet grootheden als Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web maken dit boek tot een spannend jongensboek. Maar het inspireert bovenal. Moet ik er wel bij zeggen dat het bloggen misschien ietwat geromantiseerd wordt door van het ene avontuur in het volgende nog onwaarschijnlijker avontuur te belanden, maar dat maakt het er absoluut niet minder op. Het houdt het boek juist levendig en houdt het tempo hoog.

Als je het leuk vindt om te schijven, te bloggen of op welke andere manier dingen te publiceren is dit boek een absolute aanrader. Neem in ieder geval vast een kijkje bij de blogtips!

dortland

Author dortland

More posts by dortland