Yo! WhatsApp?

By July 15, 2014Apps enzo

Woorden zijn overschat. De hele dag door onzinnige gesprekken. Keer op keer trilt je telefoon omdat er weer iemand is die wat zegt in zo’n verdomd handig WhatsApp groepje. Leuk. Lekker de hele dag door socializen. Over niks. Dan denk je: wat zeur je nu? Je kunt een groepje toch gewoon op stil zetten voor een paar uur of een dag? Dat kan wel zo zijn, maar dan open je na een dag weer eens je WhatsApp om er vervolgens achter te komen dan je 357 berichten achterloopt. En je moet en zal ze terug lezen. Stel je voor dat je wat belangrijks hebt gemist? En als je het niet weet, dan kom je ongeïnteresseerd over. Ben je mooi klaar mee. Je mag blij zijn als je tussen het Whatsappen en Facebooken door ergens nog een uurtje aan je werk toekomt. Word je tenslotte voor betaald.

Zeg het met Yo

Gelukkig kan het ook anders. Yo is de app naar mijn hart. Met deze app stuur je Yo naar iemand. Niets meer. Niets minder. Een simpele boodschap met een sterke betekenis. Yo! Een simpele groet. Of een opbeurende kreet wanneer je het zwaar hebt. Briljant in zijn eenvoud. Je voegt een gebruiker toe (vaak iemand die je kent). Klikt op zijn naam en verstuurt daarmee een Yo. De ontvanger hoort dan een geluid uit zijn telefoon komen: Yo!. Heb je snelle vingers? Klik dan tweemaal voor een YoYo.

Altijd actueel met Yo

Maar als je denkt dat dit alles is, dan heb je het even goed mis. Stuurde je tijdens het WK namelijk een Yo naar account WorldCup dan ontving je een Yo, iedere keer dat een doelpunt werd gescoord. Ook de onrusten in Israel en de Gazastrook volg je op de voet. Voeg RedAlertIsrael toe als gebruiker en ontvang een Yo wanneer een luchtaanval begint.

Gelukkig zien meer mensen de waarde hiervan in. Investeerders hebben maar liefst een miljoen dollar geïnvesteerd in deze multifunctionele app. Mijn account? DORTLAND. Yo!

Yo is gratis te downloaden voor Android en iPhone.

dortland

Author dortland

More posts by dortland